terug naar hoofdpagina                                                                Menukaart


Gegrilde kipstukken
 

De gegrilde kipstukken met eigen marinade komen elke dag vers uit de grill.
 

6 Hot Wings

hotwings

Gemarineerd met eigen kruiden en vers van de spies, komen de overheerlijke kippenvleugels in pakketjes van 6. Met optionele sauzen en brood erbij.

 

5 Borrelpootjes

 

Verrukkelijke borrelpootjes om uw maaltijd compleet te maken,  gemarineerd en warm. Alsmede geldt hierbij optionele sauzen en brood.

 

3 Drumsticks

 

Naast de vleugels en kluifjes, zullen de wat forsere drumsticks geschikt zijn om een lekkere hap van te nemen. U zult deze drumsticks ontvangen in porties van 3, waarbij er genoeg sappig vlees op zit om van te genieten.
 

Kippenbout

kippenbout gebraden

De kippenbouten zijn bereid met eigen kruiden en worden voor u lang in de grill gestopt, zodat ze lekker en goed gaar er uitkomen.


Favorieten

Aanraders volgens de klanten zelf, waarbij vooral kipfilet op onze eigen manier bereid wordt.

 

Chicken sandwich

chickensandwitch

De overheerlijke broodjes bestaande uit gebakken kipfilet, sla, gebakken ui en eventueel cheddar cheese is 1 van onze specialiteiten. Daarnaast zijn er nog sauzen verkrijgbaar die goed samengaan als extra topping.

 

Hot chili chicken pieces

hot chicken chili stukjes

De variant op het chicken sandwich broodje is geschikt voor een pittige uitdaging. Gecombineerd met onze chili saus, zult u de kipstukjes met malse kipfilet het proberen waard vinden.  

Kip­sa­té met pindasaus

kipsateh

Als u aan kip denkt, zal de kipsaté ongetwijfeld om de hoek komen kijken.  Met eigen kruiden gemarineerd en optionele pindasaus erbij, past het ideaal bij uw behoefte aan versKipgehaktballetjes

kipgehaktballetjes.jpg

Bestaande uit pure kipgehakt en onze eigen chilisaus overheen gegoten. Een portie bestaande uit 6 heerlijke kipgehaktballen.

 

Hele kippen

Gegrilde hele kippen die voor u vers van de spies gehaald worden (en eventueel gesneden in stukken)

helekip.jpg

 

Scharrel comfort kip

 

De scharrel comfort kip met onze eigen kruiden, is zeer mals en voldoet aan de normen omtrent halal geslacht en het vrij leven van de kip.

 

Maisscharrel kip

 

Net als de normale scharrel, voldoet de kip aan alle voorwaarden en zijn onze eigen lekkere kruiden gebruikt. De kip zal enigszins een zoete smaak hebben.

 

Biologische kip (normaal/groot)

 

De biologische kippen hebben naast de heerlijke kruiden, ook de beste levensomstandigheden gehad. Hierbij kunt u zeer mals en sappig vlees verwachten.